Hotelliville_logo_home
  • Finnish
  • English (UK)
  • Russian
kitchen

Majoitu mukavasti

Hotelli Villessä

Hintamme ovat aina kiinteitä ja saat edullisimman hinnan varatessasi suoraan meiltä. Varaaminen tapahtuu netissä, huoneen ja palvelut maksat etukäteen turvallisesti verkkopankissasi tai luottokortilla.

Tarkista saatavuus

Aamiainen

Hotelli Villessä

tai Ravintola Ville & Viljassa ei tarjoilla aamiaista. Kaikkien huoneiden varusteluun kuuluu astiasetti, kahvin -ja vedenkeittimet sekä minijääkaappi. Aamupalatarvikkeet ostat nopeasti Hatanpään valtatien toisella puolella sijaitsevasta ruokakaupasta. Keittiöllisissä huoneissa (2h+k) valmistat helposti runsaammankin aamiaisen.

Auton vuokraus

Kiinteistössä

toimiva autovuokraamo RentCenter Tampere tarjoaa Hotelli Villen asiakkaille 20 % alennuksen normaalihinnoista. Auto toimitetaan suoraan hotellin ovelle tai pientä lisämaksua vastaan Tampere-Pirkkalan lentoasemalle. Paikan päällä asioidessasi saat alennuksen esittämällä hotellin varausvahvistuksen. Jos varaat auton netissä, saat alennuksen lisäämällä varausvahvistuksessa olevan varauskoodin lomakkeen Lisätietoja-kenttään.


http://www.rentcenter.net/
http://www.rentcenter.net/yhteydenotto-varaa-tai-pyyda-tarjous.html


Varaus ja maksu internetissä

Hotelli Villen

Huoneen varaaminen ja maksaminen tapahtuvat netissä. Maksun suoritat turvallisesti verkkopankissasi tai luottokortilla. Varaus on tehtävä viimeistään tulopäivänä kello 12.00. Varauksen yhteydessä saamallasi varausnumerolla saat hotellin alakerrassa toimivasta Ravintola Ville & Viljasta ovikoodin, jolla pääset hotelliin ja huoneeseesi.

Ovikoodit ovat noudettavissa Ravintola Ville & Viljasta klo 15.00 - 23.00.Huoneisiin pääset tulopäivänä klo 15.00 alkaen. Huoneen luovutus viimeistään klo 12.00.

kaytava

HELPLINE toimii 24h/vrk.Turvallisuudesta ja yörauhasta vastaa tarvittaessa vartiointipalvelu.

Hotelli Villeä hallinnoi tamperelainen kiinteistöosakeyhtiö, jolla on vuosikymmenten kokemus ja luotettava tausta. www.hatanpaa40.fi
arboretum

Hatanpään arboretum

Vain lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta sijaitsee Hatanpään arboretum. Arboretum koostuu yhteensä kolmesta puistosta ja tarjoaa hotellivieraille oivat mahdollisuudet esimerkiksi virkistävään aamulenkkiin tai rentouttavaan iltakävelyyn. Lue lisää arboretumista ja Hatanpään kartanosta tästä.